Overlay

Nouvelles

Vacature - Werkplaatsmedewerker

Vacature - Werkplaatsmedewerker

Ben jij een aanpakker en wil je graag werken? Dan is dit de baan voor jou. Je maakt o.a. graafmachines verkoop klaar. Dat houdt in dat je bezig bent met schoonmaken, polijsten en bestickeren.


Je gaat werken bij Grovema

Wij zijn specialist in verkoop van gebruikte Liebherr onderdelen voor grondverzet- en overslagmachines. Deze onderdelen demonteren we van machines die niet meer geschikt zijn voor verkoop. We hebben de grootste voorraad gebruikte Liebherr onderdelen van de wereld! Daarnaast kopen we ook graafmachines in om weer geschikt te maken voor verkoop. 

Machines in alle soorten en maten; bij Grovema weet je zeker dat je aan de gaafste projecten werkt.


Wat doe je als werkplaats medewerker bij Grovema?

Jouw taak is om de machines voor de verkoop er spic en span bij te laten staan. Dus je bent vooral bezig met het reinigen van exterieur en interieur, polijsten en eventueel bestickeren van grondverzetmachines en overslagmachines. Daarnaast voer je eenvoudige reparaties zelf uit. Je helpt ook met het demonteren van machines en het verwerken van de onderdelen.


Dit vind je leuk om te doen

- Werken met graafmachines
- Hard werken met veel gezelligheid
- Leren van collega’s in de praktijk


Hier herken jij jezelf in

- Je werkt graag met je handen
- Diploma’s zijn niet vereist maar wel een pré
- Je wilt graag leren
- Je wilt er volle bak voor gaan


Dit zoek jij verder in een baan

- Geld
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Mogelijkheid tot opleidingen/cursussen
- Gezellige collega’s


Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en lijkt het je wat om ons team te komen versterken? Bel met Luc Smit of stuur een Whatsapp, 0318 620125. Een email sturen mag ook: luc@grovema.com

 

30-06-2021 17:08